(044) 333 43 25
все номера

(067) 814 95 62 Київстар

(050) 180 30 39 Vodafone

(093) 170 58 62 Lifecell

Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-16:00
Вс: 10:00-16:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Gree-Market Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 126161
Кондиционер GREE GWH07AAA-K3NNA2A (Bora)

Кондиционер GREE GWH07AAA-K3NNA2A (Bora)

Сравнить
14 080 грн
В наличии
Код: 126209
Кондиционер GREE GWH09AAA-K3NNA2A (Bora)

Кондиционер GREE GWH09AAA-K3NNA2A (Bora)

Сравнить
15 720 грн
В наличии
Код: 126169
Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNA2G (Praktik Pro)

Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNA2G (Praktik Pro)

Сравнить
26 040 грн
В наличии
Код: 126171
Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNA2G (Praktik Pro)

Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNA2G (Praktik Pro)

Сравнить
29 280 грн
Под заказ
Код: 126237
Кондиционер GREE GWH07PA-K3NNA5F (Эко)

Кондиционер GREE GWH07PA-K3NNA5F (Эко)

Сравнить
В наличии
Код: 125617
Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNB6G (Smart)

Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNB6G (Smart)

Сравнить
30 600 грн
В наличии
Код: 125618
Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNB6G (Smart)

Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNB6G (Smart)

Сравнить
33 840 грн
Под заказ
Код: 126418
Кондиционер GREE GWH09UB-K3DNA4F (U-Crown)

Кондиционер GREE GWH09UB-K3DNA4F (U-Crown)

Сравнить

Все товары

Скрыть