(044) 334 46 32
все номера

(067) 260 74 36 Київстар

(050) 379 13 23 Vodafone

(093) 170 86 60 Lifecell

Контактная информация

График работы:

ПН-ПТ: 09:00-20:00
СБ: 09:00-16:00
ВС: 09:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Н. Ушакова, 1Г г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В
Gree-Market Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 126161
Кондиционер GREE GWH07AAA-K3NNA2A (Bora)

Кондиционер GREE GWH07AAA-K3NNA2A (Bora)

Сравнить
7 527 грн
В наличии
Код: 126209
Кондиционер GREE GWH09AAA-K3NNA2A (Bora)

Кондиционер GREE GWH09AAA-K3NNA2A (Bora)

Сравнить
8 414 грн
В наличии
Код: 126169
Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNA2G (Praktik Pro)

Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNA2G (Praktik Pro)

Сравнить
14 311 грн
В наличии
Код: 126171
Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNA2G (Praktik Pro)

Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNA2G (Praktik Pro)

Сравнить
16 109 грн
Под заказ
Код: 126237
Кондиционер GREE GWH07PA-K3NNA5F (Эко)

Кондиционер GREE GWH07PA-K3NNA5F (Эко)

Сравнить
8 386 грн
8 351 грн
В наличии
Код: 125617
Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNB6G (Smart)

Кондиционер GREE GWH09QB-K3DNB6G (Smart)

Сравнить
16 828 грн
В наличии
Код: 125618
Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNB6G (Smart)

Кондиционер GREE GWH12QC-K3DNB6G (Smart)

Сравнить
18 602 грн
В наличии
Код: 126418
Кондиционер GREE GWH09UB-K3DNA4F (U-Crown)

Кондиционер GREE GWH09UB-K3DNA4F (U-Crown)

Сравнить
32 194 грн

Все товары

Скрыть